کوهسار بادفر پوآرو ایرانی کیست؟
کوهسار بادفر ملقب به پوارو فردی که مدعی گنج یابی است، کیست؟ جدول یاب
حتی براساس آنچه برخی مالباختگان «پوآرو» و آنها که او را از نزدیک میشناسند به صدای میراث گفتهاند، «کوهسار بادفر» معترضان به خود را تهدید کرده است که در دستگاههای دولتی نفوذ دارد و می تواند آن ها را ساکت کند. او اکنون حدود ۶۰ صفحه اینستاگرامی با هزاران دنبال کننده تنها در صفحات اینستاگرام دارد.صفحه اصلی او در تلگرام آمار ۱۷۴ هزار دنبال کننده را ثبت کرده است. نام پوارو اولین بار با برگزاری یک تور آموزش گنج یابی در اصفهان شنیده شد که تیرماه سال جاری بود . تنها چند ساعت بعد از انتشار این خبر، پوارو با انتشار یک فیلم از صبحانه خوردن خود خبر دستگیریاش را تکذیب کرد. در آخرین ویدیوی منتشر شده از او در تاریخ ۱۲ اسفند، پوارو در حال خوردن صبحانه است، به تاریخ روز هم اشاره میکند و خبر دستگیریاش را دوباره یک شایعه میخواند و بعد از هوادارانش تشکر میکند که پیگیر او هستند و آنها را به یک عروسی هم در کرمانشاه دعوت میکند. کوهسار بادفر تاکنون در اصفهان اهواز، استانهای شمالی کشور استان کردستان و خراسان رضوی تورهای مختلف گنج یابی برگزار کرده استکوهسار مدتی هم به جرم حمل کالای قاچاق تجهیزات ماهواره در زندان بود.
پرونده گنجیاب فضای مجازی در مراحل نهایی دادگاه تجدید نظر در حال بررسی قضایی است. به گزارش کرد پرس به نقل از فارس، «پوآرو» که یکی از بزرگترین گنج یابان فضای مجازی است و بیش از یک میلیون دنبالکننده در شبکههای مجازی از جمله اینستاگرام دارد، سالها قبل بزرگترین کاروان گنجیابی ایران را به راه انداخت. پیش از این با پیگیریهای حقوقی این ادارهکل و حمایت دستگاه قضایی پرونده این متخلف در مراجع قضایی مورد بررسی قرار گرفت و منجر به صدور رای سنگین برای این فرد شد. با توجه به اینکه این رای اولیه و با اعتراض متشاکی همراه شده است در حال حاضر در مرحله بررسی قضایی توسط دادگاه تجدید نظر است. نام پوارو اولین بار تیر ماه سال ۹۹ با برگزاری یک تور آموزش گنج یابی در اصفهان شنیده شد.
متعاقب این ویدیو، کوهسار بادفر ملقب به پوارو با خبرگزاری صدای میراث هم گفت و گوی کوتاهی داشته است و باز هم خبر دستگیری خود را تکذیب کرده است و گفته است که این خبر مربوط به بازداشت موقت او در بهمن ماه سال جاری است. وی در آخرین گفتوگوی اختصاصی خود با صدای میراث اعلام کرده است که دستگیر نشده است، خبر جدید دستگیری وی صحت ندارد و پرونده قضایی او نیز مختومه شده است! پرونده ای با عنوان اتهامی حفاری و کاوش غیرمجاز برای به دست آوردن اشیای عتیقه.
اما هربار به گفته برخی از این مخبرین تلاششان برای متوقف کردن فعالیتهای «پوآرو» به نتیجه نرسیده است. دکتر مهدی حجت نماینده شورای جهانی بناها و محوطههای تاریخی(ایکوموس) در ایران در گفتوگو با صدای میراث برپایی آموزش میدانی گنجیابی در استان اصفهان را اقدامی «وقیحانه»، «دهنکجی» به تمامی قوانین میراثفرهنگی و مسئولین این حوزه ارزیابی کرد و آنرا یک «آبروریزی فرهنگی برای ایران» خواند. کار به جایی رسید که به دلیل بیتوجهی به فعالیتهای غیرقانونی «پوآرو» در حوزه میراثفرهنگی و به گفته یکی از فعالان میراثفرهنگی، کوهسار بادفر خود را در گروههای تلگرامی با عنوان «معمار باستان» معرفی و اقدام به توزیع مدارک جعلی مبنی بر داشتن دکترای باستانشناسی از دانشگاههای اروپا کرد.
حفاری و کاوش بهقصد بهدستآوردن اموال تاریخی به سه و ۹ ماه حبس تعزیری»، «۲. خریدوفروش اموال تاریخی فرهنگی حاصله از حفاری غیرمجاز به سه سال و ۹ ماه حبس تعزیری»، «۳. معاونت در حفاری و کاوش برای بهدستآوردن اموال تاریخی به دو سال حبس تعزیری»، «۴. نخستین بار نام کوهسار بادفر ملقب به پوارو با برگزاری یک تور میدانی آموزش گنج یابی در اصفهان حوالی تیر ماه سال جاری به رسانه ها رسید. این تور با همراهی ۱۴۰ خودرو و حضور ۵۰۰ علاقه مند در بیابان های استان اصفهان همراه بود و انتشار فیلم این تور حساسیت رسانه ها را نسبت به وی افزایش داد. پوارو در اصفهان مورد تعقیب یگان حفاظت میراث فرهنگی قرار گرفت و پس از آن پلیس امنیت استان اصفهان پیگیر دستگیری او شد.
یک مرداد سال جاری، فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی کشور خبر داد که با پیگیری یگان حفاظت میراث فرهنگی اصفهان و همکاری فرماندهی انتظامی استان و دادستانی، بلافاصله سه متهم در این رابطه دستگیر شده اند و ظرف چند روز احکام سنگینی برای متهم اصلی این پرونده صادر خواهد شد. اما فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی کشور خبر داده بود که حکم توقیف خودروی او در سراسر کشور اعلام شده و این نوید را می دهیم که متهم اصلی پرونده که معروف به پوارو است نیز به زودی دستگیر خواهد شد. به گزارش پایگاه خبری صنعت و توریسم ، کوهسار بادفر ملقب به «پوآرو» یکی از بزرگترین حفاران غیرمجاز در فضای مجازی با داشتن بیش از یک میلیون فالوور در فضای مجازی از سوی مقامات قضایی محکوم شد.
کوهسار بادفر ملقب به «پوآرو» یکی از بزرگترین حفاران غیرمجاز کشور است که با داشتن بیش از یک میلیون فالوور در فضای مجازی از سوی مقامات قضائی محکوم شد. به گزارش میراثآریا، «پوآرو» که یکی از بزرگترین گنجیابان فضای مجازی است و بیش از یک میلیون دنبالکننده در شبکههای مجازی از جمله اینستاگرام دارد، سالها قبل بزرگترین کاروان گنجیابی ایران را به راه انداخت. او بدون اهمیت به دستگاههای نظارتی سالها مشغول حفاری غیرمجاز، خریدوفروش آثار تاریخی، تبلیغ دستگاههای گنجیابی، نشر اکاذیب در فضاهای مجازی و توهین به مأمورین و مسئولین میراثفرهنگی بود. به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، «پوآرو» که یکی از بزرگترین گنج یابان فضای مجازی است و بیش از یک میلیون دنبالکننده در شبکههای مجازی از جمله اینستاگرام دارد، سالها قبل بزرگترین کاروان گنجیابی ایران را به راه انداخت. «پوآرو» که یکی از بزرگترین گنجیابان فضای مجازی است و بیش از یک میلیون دنبالکننده در شبکههای مجازی از جمله اینستاگرام دارد، سالها قبل بزرگترین کاروان گنجیابی ایران را به راه انداخت.
«پوآرو» که یکی از بزرگترین گنج یابان فضای مجازی است و بیش از یک میلیون دنبالکننده در شبکههای مجازی از جمله اینستاگرام دارد، سالها قبل بزرگترین کاروان گنجیابی ایران را به راه انداخت. پوارو پیش از مختومه اعلام شدن پروندهاش و زمانی که با قید کفالت آزاد شده بود، در یک لایو اینستاگرامی از سردار امیر رحمتاللهی، فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی کشور درخواست ملاقات حضوری کرد. در همین زمان، اما فعالیت پوارو در فضای مجازی متوقف نشد، بالعکس، تعداد صفحات اینستاگرام گنجیابی صعود کردند و پواروها قارچوار از زمین مجازی اینستاگرام روییدند. در این میان نیز پوارو هرازگاهی خبر دستگیری خود را تکذیب میکرد و از فعالیت آزاد خود خبر میداد. پوارو نهایتا در بهمن ماه سال جاری و در شهرستان جوانرود کرمانشاه دستگیر شد. با تشخیص قاضی پرونده، پوارو همان روز با کفالت پدر آزاد شده بود.
«پوآرو» سابقه زندانی شدن به دلیل حمل کالای قاچاق دارد و براساس آنچه به صدای میراث رسیده است، به دلیل قاچاق تجهیزات ماهواره ره زندان محکوم شد. او ادمین اصلی تعداد زیادی از گروههای گنجیابی و تفسیر علایم دفینهها در اینستاگرام و بخشی از گروههای گنجیابی در تلگرام است. کوهسار بادفر به تدریج و با افزایش طرفدارانش در فضای مجازی خود را به عناوین جعلی «استاد»، «باستانشناس بزرگ»، «مهمترین باستانشناس» و … نیز معرفی کرده است. فعالان میراث فرهنگی و حتی مخبرین حوزه میراثفرهنگی در پلیس بارها فعالیتهای او را به یگان حفاظت میراثفرهنگی کشور گزارش کردهاند.
لینک
این لینک
اینجا
منبع
لینک
این لینک
اینجا
منبع
لینک
این لینک